top of page
Vyhledat

Výletné plavby po Dunaji

Ponúkame výletné plavby motorovým člnov SeaRay s kapitánom.

Cena za hodinovú plavbu je 180€ a kapacita je 7 osôb.


Malý Bratislavský okruh - 30 min za 90€

  • Keď chcete vidieť panorámu Bratislavy ako na pohľadnici, neváhajte. Nalodíte sa pohodlne z pevného pontónu pri reštaurácii SunDeck na Tyršovom nábreží, kde dostanete aj záchranné vesty. Najprv sa preplavíte proti prúdu smerom k mostu Lanfranconi. Môžete obdivovať staré mesto, majestátny hrad a oživenú promenádu.

  • mostom Lanfranconi sa plavidlo otočí a plavba pokračuje dolu prúdom okolo Eurovei až po prístavný most. Počas plavby spoznáte plavebnú dráhu Dunaja, iný pohľad na monumenty Bratislavy aj krásu mostov. Celá plavba trvá 30 min a nakoniec vás náš kapitán vysadí na pontóne Sundeck. Prajeme vám príjemnú plavbu a veľa krásnych spoločných zážitkov.


Výlet do Čuňova
  • Máte radi relax, dobré jedlo a vodné športy. To všetko môžete zažiť na našej palube. Kapitán Vás prevezie z Bratislavy do Čuňova neďaleko známej Danubiany. Na pontóne sa môžete po plavbe osviežiť v bazéne a dať si jedlo, prosecco alebo kávičku.

  • Ak máte radi vodné športy, môžete vyskúšať wakeboarding za člnom alebo zábavu na vodnom kolese.

  • Pre ďalšie informácie nás neváhajte kontaktovať na 0917 177 604.





Romantická plavba
Rozlúčka so slobodou
Narodeninová párty
Teambuilding

Ak chcete potešiť vašich blízkych originálnym darčekom, naša plavba sa prispôsobí vašim požiadavkám.

Pre ďalšie informácie nás neváhajte kontaktovať a prichystáme Vám ponuku na mieru.


Hladanie pokľadu
  • Dobrodružná plavba po Dunaji, napínavo spája históriu a vedomosti o prírode pre malých pirátov a kapitánov. Naľodenie začína v prístave Vlčie hrdlo, kde deti nájdu prvú indíciu. Pomocou starej mapy sa orientujú na Dunaji a postupne nájdu všetkých 5 indícii.

  • Ak správne splnia všetky úlohy čaká ich prekvapenie ukryté v truhlici. Počas plavby si musia dávať pozor na pirátov a sledovať plavebnú dráhu.

  • Pre ďalšie informácie nás neváhajte kontaktovať na 0917 177 604.









Rodinná plavba pre seniorov - 30 min za 80€
  • Chcete svojím vnúčatám dopriať počas letných dní jedinečný zážitok a spoznať krásy Dunaja? Odporúčame nenáročnú plavbu po Dunaji s vlastným kapitánom na 8-miestnom špičkovom motorovom člne.

  • Aby to bolo pre vás čo najjednoduchšie a najbezpečnejšie, prevezie vás skúsený kapitán Michal Litva. Okrem postu kapitána výletných plavieb, pôsobí Michal ako plavebný inštruktor v škole LODICAK, kde školí nových kapitánov. Prvoradá je preňho plavebná bezpečnosť posádky a jej pohodlie.

  • Ak vás niečo zaujíma, ochotne vám odpovie na všetky otázky. Rýchlosť jazdy tiež prispôsobí vašim požiadavkám. Pýtate sa, pre aké vekové kategórie je plavba po Dunaji vhodná? Na palube sa už viezla aj 90-ročná aktívna babička a tiež 3-mesačné bábätko.

  • Navyše, deti do 12 rokov spolu s doprovodom dôchodcov majú zľavnenú cenu. Keď chcete vidieť panorámu Bratislavy ako na pohľadnici, neváhajte. Nalodíte sa pohodlne z pevného pontónu pri reštaurácii SunDeck na Tyršovom nábreží, kde dostanete aj záchranné vesty. Najprv sa preplavíte proti prúdu smerom k mostu Lanfranconi. Môžete obdivovať staré mesto, majestátny hrad a oživenú promenádu. Za mostom Lanfranconi sa plavidlo otočí a plavba pokračuje dolu prúdom okolo Eurovei až po prístavný most.

  • Počas plavby spoznáte plavebnú dráhu Dunaja, iný pohľad na monumenty Bratislavy aj krásu mostov. Celá plavba trvá 30 min a nakoniec vás náš kapitán vysadí na pontóne Sundeck. Prajeme vám príjemnú plavbu a veľa krásnych spoločných zážitkov.



177 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page