top of page
Vyhledat

Napísali o nás


Hľadanie pokladu na Dunaji pre veľkých aj malých


Za zážitkami z plavenia sa na lodi nemusíte chodiť k moru a výlet člnom nemusí byť iba o vyhliadkovej plavbe či preprave z miesta A do miesta B. Bratislavský Boat Trip je jasným dôkazom, že aj na Slovensku je možné kreatívne využiť spojenie lodí či člnov a vody do dobrodružných zážitkov.


Prevádzkovatelia doposiaľ ponúkali produkty najmä dospelým – kurzy na získanie tzv. lodičáku, či vyhliadkové plavby na Dunaji. V tejto sezóne pridali k člnom zážitky a svoju ponuku doplnili o spoznávanie výlety do okolitých miest, rozlúčky so slobodou či teambuilding Dunaji a výnimočný zážitok ponúkajú aj pre najmenších.


Zážitková plavba Hľadanie pokladu prebieha na motorovom člne, ktorým sa animátori dostanú spolu s deťmi a ich rodičmi na rôzne miesta. Navštívia dunajské pieskové pláže, centrum Bratislavy a jeho nábrežia či hrad Devín. „Deti majú možnosť vystúpiť zo svojho stereotypu, zažiť nielen výlet člnom, ale najmä dobrodružnú plavbu a získať tiež nové kamarátstva,“ hovorí prevádzkovateľka Silvia Litva Polák.


Detskí účastníci totiž musia spoločne vyriešiť viaceré úlohy a na základe indícií nájsť vytúžený poklad na Dunaji. Deti si navyše skúsia, aký je život kapitána lode. „Popri dobrodružnej plavbe sa malí kapitáni učia, na čo si dávať na lodi pozor, rozpoznávať základné prvky plavebnej dráhy a jej značenie a staršie deti aj to, ako viazať uzle, aby loď neodplávala od brehu,“ informuje prevádzkovateľka. Zážitok v niektorých prípadoch tiež dotvára pravá pirátska opekačka.


Vytvoriť novú hru manželom Litvovcom napadlo, keď spoločne s dcérou objavovali zaujímavé miesta na Dunaji. Zážitok sa jej snažili sa sprostredkovať čo najzaujímavejšou formou, a tak vymysleli hľadanie pokladu. „Naše rodinné pátranie po Dunajskom poklade sa postupne tešilo záujmu známych s deťmi a výlety boli o to častejšie a napínavejšie,“ spomína Silvia Litva Polák na vznik inovácie v ich ponuke.


Ako bude plavba s názvom Hľadanie pokladu vyzerať, vymýšľajú manželia sami, a to od maľovania mapy až po vytváranie nových úloh. Účastníkov zážitku aj sprevádzajú. „Pomocou plavby sa môj manžel - kapitán, a ja ako animátorka, vraciame do ríše detskej fantázie a bádania. Táto práca nás napĺňa a baví,“ dodáva Silvia. Keďže chuť hrať sa nestrácajú mnohí ani v zrelšom veku, mohli počas tohtoročnej sezóny Hľadať poklad aj dospelí. „Produkt je ideálny tiež pre teambuildingy a robíme ho na mieru,“ dodáva Silvia Litva Polák.


© Podnikajte.sk

75 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page